Épületgépész fűtésszerelő vízvezeték szerelő gázszerelő igazságügyi szakértő fűtés épületgépész vízellátás csatornázás központi fűtés szellőzés klíma

vízszerelés,vízszerelő,gázszerelés,gázszerelő,fűtésszerelés,fűtésszerelő,víz-,gáz-,víz-gáz,gáz-fűtés,víz-gáz-fűtésszerelés,víz-gáz-fűtésszerelő,gyorsszolgálat,duguláselhárítás,fürdőszoba,felújítás,átalakítás,gépészet, épületgépészet,radiátor,radiátorcsere,dugulás,elhárítás,igazságügyi_szakértő,épületgépész mérnök,központi_fűtés,

KLÍMATECHNIKA


Vállaljuk lakások, iroda és egyéb középületek egyedi és központi klimatizálását is.


A klímaberendezéseket másnéven légkondicionáló berendezéseknek is nevezik.

Fő feladatauk a párátlanítás, a beltéri levegő a hőkomfortjának beállítása.
A készülékek ,ill. rendszerek célja, hogy stabilizálja a levegő hőmérsékletét és a nedvességtartalmát egy adott területen belül.

Milyen klímát válasszunk?
A következő szempontokat érdemes figyelembe venni a berendezés kiválasztásakor: árérték, minőség, garancia, zajszint, szűrési képesség, energia hatékonyság, alkatrész ellátás, extra opciók.
Ahhoz, hogy jól válasszunk mindenféleképpen javaslom a szakember segítségét.
Kevés az egyforma helyiség, ami ugyanolyan hőterhelést kapna. A tökéletes kiválasztáshoz figyelembe kell vennünk a nap sugárzását, a ház vagy lakás fekvését, a falak vastagságát és szigetelő képességét, a tető milyenségét és szigetelő képességét, a nyílászárók mennyiségét és szigetelő képességét, a helyiségben lévő hőforrások mennyiségét, milyenségét (pl. Világítás, számítógépek, hűtők, a helyiségben lévő emberek létszámát).